Omhoog Inhoud T&F info Contact Links   

n

Start

12 september foto's toegevoegd van het Transmobiel evenement.

 

 

 

Wijzigingen op de website

 

Op 23 oktober zijn foto's toegevoegd van de jaarlijks terugkerende wandeltocht Pegasus  in Ede. De circa 3000 wandelaars worden na afloop met oude legervoertuigen teruggebracht naar het startpunt van de tocht -   's-Heerenloo.

 

11 september foto's toegevoegd van een grote bijeenkomst van oude en nieuwere vrachtwagens in Stroe. Organisatie door het mooie tijdschrift Transmobiel.

 

Op 5 september 2010 zijn er foto's geplaatst van de jaarlijks terugkerende wereldhavendagen in Rotterdam. Tijdens deze dagen zijn er veel excursies en demonstraties en kun je op unieke locaties komen waar je normaal gesproken niet kunt komen en waar je alle activiteiten van zeer dichtbij mee kunt maken.

 

Op 15 augustus 2010 zijn er foto's geplaatst van het jaarlijks terugkerende weekend op het Infanterie Schiet Kamp de Harskamp.  Met behoorlijk goed weer hebben we weer een fantastisch mooi weekend achter de rug met weer heel veel mooie natuur, terreinrijden, plezier en het nodige bier.

 

Op 27 juni 2010 zijn foto's toegevoegd van het de publieksdagen van de vereniging  Santa Fé in Horst aan de Maas. Veel mooie en unieke voertuigen uit de 2e wereldoorlog.  

 

Op 6 juni 2010 zijn foto's toegevoegd van het jaarlijks terugkerende "Koeiepetweekend" op de Byland in de Liemers dat tussen 12 en 16 mei 2010 werd gehouden.

 

Op 9 mei 2010 zijn foto's toegevoegd van de bogenbouw en bogenroute die elke 5 jaar in Dodewaard door de diverse buurten worden gemaakt. De organisatie van evenement is in handen van de Oranjevereniging van Dodewaard.

 

Op 9 mei 2010 zijn ook foto's toegevoegd van het jaarlijkse evenement "Bussum Bridgehead" dat van 7 tot 9 mei is gehouden op het Oefen-Rampen-Terrein te Crailo. Helaas zal dit terrein met zijn unieke gebouwen op termijn wijken voor woningbouw. Jammer. 

 

Laatste update 9 mei 2010 met betrekking tot de steenuil. Er is uiteindelijk toch niet in de kast genesteld. Helaas, maar thats the way it is....

 

Update nieuws. Ondertussen in januari 2010 is het steenuiltje weer af en toe in de kast.  Nu maar hopen dat er in het voorjaar weer een nest komt. Ik heb nu een camera met infrarood leds in de kast gehangen zodat ik op de pc kan zien wat er gebeurt.

 

Op 5 september 2009 zijn er foto's geplaatst van de wereldhavendagen 2009 in Rotterdam.

 

Op 23 augustus 2009 zijn er foto's en een filmpje geplaatst van het jaarlijks terugkerende weekend op het Infanterie Schietkamp de Harskamp.  Met heel mooi weer (alleen donderdag de 20e was nogal warm) hebben we weer een fantastisch mooi weekend achter de rug met weer heel veel mooie natuur, terreinrijden, plezier en het nodige bier.

 

Op 22 juni 2009 zijn foto's toegevoegd van steenuilen bij ons in de  notenboom. In de winter van 2008-2009 heb ik een steenuilen kast in de notenboom gehangen. We wisten dat er een steenuiltje in de buurt rondvloog en hoorden in april wel gekras in de kast maar dachten dat het maar een uiltje was dat de kast als schuilplaats gebruikte. Totdat maandag 22 juni plotseling een zogenaamde "takkeling"in de boom zat. Meteen maar enkele foto's gemaakt en op de site gezet. Naar nu blijkt zijn ze dus al zeker 6 tot 7 weken aan het broeden zonder dat we dat hebben gemerkt. Op het terras zitten we er ongeveer 8 tot 10 meter vandaan.

 

Op 25 mei 2009 zijn foto's toegevoegd van het jaarlijks terugkerende Koeiepet weekend dat voor de 2e keer in de Byland werd gehouden. Ook is een filmpje van 3 minuten toegevoegd van de Condor, een amfibisch pantservoertuig.

 

10 mei 2009  zijn foto's toegevoegd van het evenement  Bussum Bridgehead Dit jaar is het helaas laatste keer dat dit mooie evenement op het Oefenrampenterrein in Crailo zal worden gehouden. Er is een mogelijke mooie nieuwe locatie gevonden voor volgend jaar.

 

12 april 2009  zijn foto's toegevoegd van de open dag 2009 van van de Army Vehicle Club in samenwerking met Stichting de Dorstige types en de Nedelandse Unifil vereniging op het terrein van de "Dorstige Types" in Gorinchem.

 

8 maart 2009  zijn diverse foto's toegevoegd bij VogelsMacro-opnames en Techniek-diversen.

 

Op 26 oktober 2008 zijn foto's toegevoegd van de Pegasus wandeltocht die op 25 oktober in Ede is gehouden. De wandelaars worden dan aan het einde van de wandeling met oude legervoertuigen naar de startplaats teruggebracht

 

Op 7 september 2008 zijn foto's toegevoegd van het jaarlijks terugkerend evenement  "Wereldhavendagen 2008"  te Rotterdam.

 

Op 25 augustus 2008 zijn foto's toegevoegd van de jaarlijks terugkerende wandeltocht voor inwoners van de Harskamp. Leden van de AVC brengen deze wandelaars dan in hun oude legervoertuigen naar het beginpunt van de wandeltocht op het infanterie schietkamp.

 

Op 18 mei 2008 zijn bij het gedeelte techniek  foto's toegevoegd van het Historisch weekend te Herveld. Dit evenement heeft plaats gehad op 17 en 18 mei. Ook zijn er enkele foto's toegevoegd bij het natuurgedeelte Macro-opnamen.

Op 4 mei 2008 zijn bij legervoertuigen foto's toegevoegd van het "Koeiepet weekend" in de Byland nabij Pannerden. Dit evenement heeft plaats gehad van 1 to 4 mei.

9 maart 2008 zijn op diverse plaatsen foto's van paddestoelen en vogels toegevoegd.

25 december 2007 zijn foto's toegevoegd van het fantastisch mooie winters landschap bij Loenen aan de Waal.

30 september 2007 zijn de opnames toegevoegd van het evenement "Historie op Assen"  in verband met het 30 jarig jubileum van de FEHAC.

9 september 2007 zijn foto's toegevoegd van de wereldhavendagen op 8 september in Rotterdam.

2 september 2007 zijn foto's toegevoegd van de jaarlijks terugkerende activiteit  op Infanterie Schietkamp de Harskamp. Voor de inwoners van het dorp Harskamp wordt dan een wandeltocht georganiseerd  door het fantastisch mooie natuurgebied op het schietkamp. De wandelaars worden door oude legervoertuigen naar het startpunt van de wandeling vervoerd.

26 augustus 2007 zijn er foto's toegevoegd van het Evenement "Van Doornes Glorie" in Eindhoven en Deurne.

30 juli 2007 zijn er foto's toegevoegd van het museumweekend 2007 op infanterie schietkamp de Harskamp en zijn er foto's toegevoegd van uitheemse vlinders in de vlindertuin van de Passiflorahoeve in de Harskamp.

5 mei 2007 zijn er foto's toegevoegd van het evenement "Bussum Bridehead". Ook zijn er enkele kleine wijzigingen op de site doorgevoerd.

Op 15 april 2007 is een vogelpagina toegevoegd, zijn er enkele foto's toegevoegd van Landgoed Hemmen en zijn enkele pagina's aangepast.

21 maart 2007 zijn enkele foto's van een oefening  in Ochten van 105 brugcompagnie uit Wezep toegevoegd. Hier hebben zij middels een aantal pontons en boten een oefening op de Waal gehouden.

Op 25 december zijn enkele foto's op de paddestoelenpagina en op de algemene natuurfoto's toe gevoegd.  Ook is een nieuw fotodeel "techniek"  met foto's van een 650 tons mobiele DEMAG kraan toegevoegd.

12 november de paddestoelenpagina opnieuw ingedeeld en enkele nieuwe foto's toegevoegd.

2 september zijn foto's toegevoegd van de wereldhavendagen 2006 in Rotterdam.

20 augustus zijn foto's toegevoegd van het AVC weekend op het Infanterie Schietkamp  de Harskamp. AVC leden of personeel van het ISK die alle foto's en in de originele grootte willen ontvangen kunnen bellen of een mailtje sturen. Ik kan dan een DVD/CD maken en deze toesturen.

27 en 29 juli zijn diverse foto's toegevoegd in het natuurgedeelte waaronder diverse foto's van vlinders, macrofoto's en een apart gedeelte met diverse libellesoorten en is een pagina toegevoegd met foto's van het museumweekend 2006 op het ISK in de Harskamp.

6 juni 2006 heb ik enkele nieuwe pagina's toegevoegd waaronder over de wereldhavendagen 2005 in Rotterdam, de open dag van de Army Vehicle Club AVC in Epe en het Koekamp-weekend tijdens hemelvaart in Epe. Ook zijn op een aantal natuurpagina's foto's toegevoegd.

18 mei 2006 : Nieuwe foto pagina toegevoegd. Hier staan macro-opnames op van insecten en planten.

7 mei 2006 : Nieuwe foto's toegevoegd gemaakt tijdens het evenement "Bussum Bridgehead" in het weekend van 7 mei. Perfect weer waarbij het tentoongestelde materiaal er prachtig uitzag. Het Rampen-Oefen-Terrein is hier een prachtige locatie voor.

30 april 2006 : Nieuwe foto's toegevoegd gemaakt in april in de uiterwaarden van Dodewaard en foto´s van oude legervoertuigen die zijn gemaakt tijdens de show "Terug naar toen" in Hemmen op zondag 30 april. 

31 maart 2006 : Nieuwe foto's toegevoegd bij reptielen en mossen. 

12 maart 2006 : Nieuwe foto's uit Dodewaard toegevoegd. 

5 maart 2006 : Nieuwe foto pagina toegevoegd. Hier staan de foto's van de wandelingen in Meijel in het Simonhoekse bos en tussen het Deurnese kanaal en de Helenavaart.

18 februari 2006 : Nieuwe foto pagina toegevoegd. Hier staan de foto's van de wandeling in de uiterwaarden. Hier en daar zie je al de voorbodes van de lente zoals planten die beginnen te groeien. Nog even en we kunnen weer genieten van de bloemen de vlinders. De nestkasten zij klaar voor bewoning en de eerste vlinderkast is al opgehangen.

23 januari 2006 : Nieuwe Digiscoping pagina toegevoegd. Hier staan de eerste foto's die ik met de Olympus SP-350 camera en een telescoop op een statief heb gemaakt. De kwaliteit probeer ik nog te verbeteren.

5 januari 2006 : Foto's toegevoegd op de mossen pagina en een pagina toegevoegd van de uiterwaarden-wandeling op 3 januari 2006.

11 december 2005 : Foto's toegevoegd op de mossen pagina en een pagina toegevoegd van een wandeling op 11 december 2005 op de  St. Jansberg  bij Plasmolen (Mook-Middeleaar)

26 november : Foto's toegevoegd op de paddestoelen pagina en een pagina toegevoegd van een wandeling op 26 november 2005 in het winterse Leudal in Limburg

13 November : Diverse foto's van de uiterwaarden op 13 november toegevoegd. Enkele foto's op het duik gedeelte toegevoegd. Gastenboek gewijzigd / toegevoegd.

- 10 November diverse aanpassingen gedaan.

- 8 november. Site opnieuw ingericht en uitgebreid. Site bekend gemaakt bij diverse mensen en bij zoekmachines op internet.

- 24 oktober : Dodewaardse foto's per maand toegevoegd

- 16 Oktober foto's van mossen en paddestoelen toegevoegd en enkele kleine aanpassingen gedaan.

- 13 oktober enkele koppelingen toegevoegd en teksten aangepast..

- Tussen 2 en 10 oktober diverse aanvullingen en aanpassingen verwerkt.

- 2 oktober site gelanceerd en ter beoordeling beperkt bekend gemaakt bij enkele mensen.

 

Bedankt voor de adviezen, tips en reacties :

Francis (Dodewaard), Henri (Oosterwolde), Robert (Tricht), Peter (Andelst), Peter (Meijel), Peer (Berlicum), Karin (Roggel), Agnes (Hoofddorp), Helma (Didam), Ed (Den Haag), Erwin (Veenendaal).

Omhoog Nieuws Foto's en films
Copyright © 2005-2010 T&F Dodewaard  E-mail : Trailerfactories@Meerlemmeer.com.
Site laatst bijgewerkt: dinsdag 22 februari 2011